06 30/983-4267 kunauto@gmail.com

Szolgáltatások

Ismerje meg, szolgáltatásainkat, tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink közé. Magas minőségben gyártjuk hullámkarton termékeinket, ügyfeleink változó igényei alapján. A gyártás során igény szerint szitanyomtatási eljárással emblémázzuk a megrendelt termékeket.

Hívjon: +36 30/983-4267

szita nyomtatás

Szitanyomtatás, felülnyomás

Széles körben elterjedt nyomtatási eljárás, mellyel a nyomathordozó felületén élénk színek is megjeleníthetők. Gyártott termékeinknél közkedvelt emblémázási forma. Egyedi megjelenést és minőséget biztosít a kész termék számára. Kihasználva a szitanyomás előnyeit, – mely a csekély klisé költség és a gyors, egyszerű beállás,- már pár száz darabos tételt is tudunk vállalni 1-2 szín nyomtatással, a gépi szitanyomással végzett több tízezres darabszámig.

tároló papír doboz

Hullámkarton doboz gyártás

Fő tevékenységünk a hullámkarton doboz gyártás, mondhatni méretfüggetlenül. Az egészen kis méretű dobozoktól az óriás tárolókig. A standard szabványos dobozok mellett egyedi hajtású, metszésű dobozt is elő tudunk állítani. A hullámkartonból készült termékek széles palettáját lefedjük. Főbb termékeink közé tartoznak, cipős dobozok, élelmiszeripari dobozok, húsipari tároló dobozok.

Kérje árajánlatunk

Az árajánlat kéréshez, töltse ki az alábbi űrlapot. Néhány szóban írja le elképzelését, a doboz felhasználási területét, méretét. Az ajánlatkérést követően, rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.